Entegrasyon Sorunu

İki Yazılımın Entegrasyonu

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

Entegrasyon Sorunu

İki Yazılımın Entegrasyonu

27 Mayıs 2021 , Blog Yazılarımız

Yazılım tedarikçilerinden çok fazla benzer yenilik haberleri duyuyoruz.

 "Artık ürünlerimizi X ürünü ile entegre edebilirsiniz”

Bu yüzden yazılım şirketleri sürekli olarak entegrasyon yeteneklerini geliştirmenin yollarını arıyor. Bunu yapmak zorundalar çünkü ayrı uygulamalar kullanmanın bir kâbus olduğunu biliyorlar. Şirketler bu entegrasyonları, bir uygulamadan diğerine geçerken daha az zaman harcamanıza yardımcı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bunlar kâğıt üzerinde çok basit gözükse bile, gerçekte süreç tamamen farklı işliyor.

Her uygulamanın kendi stratejisi, işlevselliği, lisanslaması vb. değişkenleri vardır. Dolayısıyla entegrasyon paketleri ile birbirleriyle entegre olan uygulamalarla CloudOffix gibi baştan itibaren entegre olarak geliştirilen çözümü karşılaştırmamak gerekir.

CloudOffix'te, teklif oluşturmaya başlayabilir, bunları siparişe ve faturalara dönüştürebilirsiniz. Ayrıca sipariş üzerindeki teslimat kalemlerine göre otomatik olarak proje oluşturabilirsiniz. CloudOffix’in CRM alanındaki yeteneklerine daha öncesinde bir blog yazımızda yer vermiştik, dilerseniz buradan okuyabilirsiniz. CloudOffix ile sürekli yeni entegrasyonlara ihtiyaç duymadan tüm süreçlerinizi birbirine entegre bir şekilde dijitalleştirebilirsiniz. 

CloudOffix'i buradan deneyebilirsiniz.